Selamat pengantin Baru, Mohd Razis Arbi & Nooraishah Hasmi, 28 Nov 2008

Aro tok tek, Alhamdulillah, kazen kamek, Mohd Razis Arbin dah selamat di ijabkabulkan dengan sekali lafaz dengan tunangannya, Nooraishah Hasmi pada pagi tok tek, 28 November 2008, pukul 8:45 pagi di Majlis Islam Sarawak, Bangunan Mahkamah Syariah. So, doa doa lah nya duak berkekalan hingga ke anak cucu, dan dapat anak-anak yang soleh dan salihah.. Amin.

So, kamek tek, nang sik ada kerja lainlah, jadi official photographer.. ehhe.. dengan ilmu yang enggak sebesar butir beras tok, lantak jak lah, hopefully, gambar diambik tek kacak-kacak belaka.. tapi susah juak lah nak madah, sebab maca nikah kat Majlis Islam tok bukan macam maca kat umah, kita anak beranak jak. Kat sia tek, nang rami orang, dalam bilit yang kecik ya, dimasoknya sekali tiga keluarga. Part ya kamek rasa pelik kit lah, sebab, bilit dah kecik, pa salahnya nunggah sigek family sorang-sorang.. tol sik. Tapi maybe juak sebab mok mempercepatkan masa jadi dipolah sebegia rupa, sabar jak lah. Janji dapat maca nikah.

Jadi dalam tempat yang nang dah cramped ya tek, susah lah nak bergerak ke kiri, ke kanan mun nak ngambik gambar. Tripod videocam pun sik dapat nak dipasang, so terpaksa my kazen sorang gik yang ngembak pakei tangan jak. Video ya kompom goyang, tapi sik apalah.

Jadi lepas maca nikah tek, ngan sekali lafaz.. Alhamdulillah, dah jadi laki urang dah kazen kamek ya tek.😉 then ada juak sesi bertangisan sambil ngelap aik mata duyong ke baju tangan kiri.. oo tedah. Kamek tek menten macho jak lah. hehe. Okeylah, kelak kmk story gik, n maybe post gambar sitok. Ari minggu tok sidak duak bebanding (bersanding), malam minggu sidak ompuan berlulut. Kelak ada masa kamek update lagi. Adios

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s