Sik lamak gik WordPress 2.7

Sik lamak gik akan release wordpress versi baru, 2.7. Tanggar kat sneak preview tek, nang changgih juak lah 2.7 tok, tapi sik sure gik berapa banyak features baru yang mok diengkah nya dalam ya. First time dolok mula bekerjasama ngan wordpress tok, masa ya mun sik salah gik version 1 sumething. Nang banyak juak steady improvement dari team wordpress tok.

So, pendek cerita, tok sneak peak video ya.😉 Sik sabar nunggu version baru tok. Walaupun release date nya dah ditunda, tapi rasa-rasa before new year mesti dah kuar dah. Tunggu jak lah. And hopefully time ya kelak, banyak juak features yang di made available to the wordpress.com pun blog, macam blog tok hehe😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s