Jangan Boikot KFC, Pesanan Halal Audit Executive, KFC Holdings (M) Bhd

Ari tok tek, kamek nerimak email daripada staff sesama opis yang madah, jangan kita boikot KFC atas beberapa sebab. Kompani kamek orang tok, kira seangkatan dengan KFC (M) sebab under the same roof, sama kepimpinan, Tan Sri Dato’ Muhammad Ali Hashim. So sitok kamek paste sedutan dari email ya tek.. salam semua… tujuan email ni…

新年快樂

Ari tok tek dah dung dung chee.. Tahun Baru Cina, kamek pun sik mok melepas peluang ngepost edisi khas Taun Baru Cina eh, sungguhpun kamek tok bukan cina tp ada lah sikit darah-darah cina kali. Tapi nak, sik salah kita menyambut Tahun Baru Cina nak, sebab ya sama jak macam Tahun Baru 2009, atau kata…

Datin Paduka Siti Sa\’diah Sheikh Bakir

Lamak juak kamek tok bercuti dari memblog owh, tapi dah abis dah function kamek orang ari marek, so ari tok dapat bernafas lega sikit, walaupun bulan 3 kelak ada gik function yang even much much bigger dari tok, adehh.. sakit palak ku. Pa-pa pun, kerja tetap kerja, nei nak molah nak, mun nak rasa rilek…

Bercuti sekejap

Adik, abang kakak sekalian, kamek nak madah, blog kamek cuti sekejap lok. Bukan tegal banjero k, tegal gago gilak sejak semejak tok. Kamek banjer kat opis tok, banjer ngan kereja. Hehehe. Sebab next week, ada function paling besar di dunia, haha.. sik da lah, paling besar dlm tahunan opis kamek tok, kira acara kemuncak untuk…

Lawak Antarabangsa

Lawak antarabangsa di email oleh kawan kamek kat opis, Mrs. Jenn. Baca jak kitak orang, nang lawak.. hehhee.. Boss: Where were you born? Sardar: India .. Boss: which part? Sardar: What ‘which part’? Whole body was born in India . 2 sardar were fixing a bomb in a car. Sardar 1: What would you do…