Bercuti sekejap

Adik, abang kakak sekalian, kamek nak madah, blog kamek cuti sekejap lok. Bukan tegal banjero k, tegal gago gilak sejak semejak tok. Kamek banjer kat opis tok, banjer ngan kereja. Hehehe. Sebab next week, ada function paling besar di dunia, haha.. sik da lah, paling besar dlm tahunan opis kamek tok, kira acara kemuncak untuk tahun ya lah, that’s why nang busy gilak, sik pian nak rilek tok. Arum bulak, nak tido pun berdiri, ala-ala sidak kerja kat construction otel four points by Sheraton ya juak koh, 24 jam sik enti-enti.

Function kamek orang ya pun kelak kali dipolah kat otel ya juak, ari Selasa depan. So kira antara sidak yang paling awal untuk molah function kat otel ya. Tapi nak, nya pun bayaran, nang tinggi nauzubillah. Tadik masa meeting, ada di inporm kan yang bandingan harga nya dengan Hilton, hanpir sekali ganda. 20 ribu beb nya ngecas, mun kat Hilton, baruk jak 11 ribu. Nei ndak boss kamek alu molah meeting tergempar. oo tedah, tegal nak rasa glamor, tapi kenak cekik darah hehe. So sik tauk gik lah, dapat sik molah rah sia kelak. Mun dapat, best juak lah, pat ncerik otel baru. Heheh…

So sekian jak lah dolok. Ingat tek just nak madah blog tok cuti jap, alu jadi post panjang 4 kerat juak. Heheh.. sik apa nak. K lah adik kakak.. mana sidak nok ranto banjer ya, ati-ati jak lah, boh main aik dalam ya, ada jong berdangor ngan bang boy.. ajab kita alu..

5 Comments Add yours

  1. Zatil says:

    Wah bes eh! Tapau barang makan dari otel ya k kamek juak. Ingin nak cerik sikit.

  2. renxokuken says:

    hehe.. best lah kali, tapi mun diberik choice kah, sik petah kamek nak susah lelah ngerja function tok, sakit ehh… kepak nyawa.. Tahun ya tek mek orang molah rah Crown Tower, makan pun sik sempat kamek kotan gago gilak😉

  3. azai says:

    salam renxo,
    ingat tek cuti nak gi melancongkah, padu cuti ngepost padu. mun cemya haruslah carik urang gaji k nyaga blog tok, takut berdebu kelak, lamak sik diurus.hehehe.
    pa2pun gud lucklah dgn keja ya,boh mbak ati tension gilak.ilek2 jak bah..

  4. dang lina says:

    oootedaaahh…patut la sunyek jak nya tek… agik gago ngereja function duhal…heheh..kmk utk function next week terlepas sik ambik port…tp kenak suruh pegi kursus… iksh.. tapi every bulan akan datang ada gik function…uwaaaa…
    mok jak asa nak kursus juak tiap2 bulan tek..
    bah..renxo..iboh tensen gilak sa nyawa….
    hadapi dengan senyuman ok…bubye…

  5. renxokuken says:

    adeh adeh… rami juak orang ngomen walaupun blog gik cuti nak.. hehe.. tok kamek nyengok jap tek, nak madah, ada update terbaru, sik jadi koh kamek orang molah function ya tek kat Sheraton, tegal tek Datin Paduka, big big big boss kamek ya maok nya di polah lam ospital jak, polah kat opis jak katanya, berjimat cermat di hari gawat. Menar juak lah, camya lah bagus boss, leadership through example katakan.. sik lah nya terit jak mengajak orang berjimat cermat, tapi bila nya datang mok disambut di hotel bulan bintang.. hehehe.. k lah, sambong kerja lok, since nya mok dtg ke opis tok, segala benda mok dikemas, asa berugak umah nak hari raya jak kamek orang sitok, ada gago berecat, ada gago nukar tile, nyuci sofa, nyusun kerusi… kamek tek incas of PA System, dak presentation and lighting.. hehe..

    sapa-sapa ada member-member nok masang stage sik, hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s