WP7 – Windows Phone 7

Salam semua. Pa habar adik kakak. Ritok sik ada post apa-apa gilak, just nak bercerita tentang kawan lamak yang dah lamak dah sik nengar kabar berita. Hehe. Kawan nei kah.. kawan Windows Phone 7, yang dolok nama glamour nya Windows Mobile. Ingat sik kitak orang Windows Mobile. Mun sik ingat, jum kita seurvey sejarah sikit….

There’s no apple..like Apple

Salam semua. Ri tok kamek nak kelakar hal teknical sikit, pasal IT. Sik kesah nak, kitak orang pun suka IT bah, boh nak eksen. Hehe.. There’s no apple like Apple. Tauk sik apa Apple ya. Mun sik tauk gik nang apalah. Tauk sik iPhone, coba tanggar kat belakang ya.. gambar apa yang ada.. gambar epol…

Apa yang ku sik suka pasal iPhone, iPod & iPad

Salam labaran semua.Lamak gilak dah sik berblog tok. Malar jak update pantun nenek.. oo tedah nenek, kepak dah nya nya berpantun sik abis-abis koh. hehe. Neway, entry kali tok, sik lah pasal pantun agik, tapi pasal produk apple. Tauk sik kitak orang apple.. beradik dak epol ijo, epol merah, epol bin sebli. hehe. Jangan kitak,…